TEDWA

Tillförlitlig fastighetsservice

TEDWA säljer tjänster i Pargas med omnejd.
Vårt bolag är grundat 1989.
Vi utför arbeten enligt kundens behov och uppgjorda kontrakt.
Fastighetsservice och städning som tillfälliga uppdrag eller större helheter.

Kiinteistöpalvelu T. WallinKiinteistöpalvelu T. Wallin
Kiinteistöpalvelu T. Wallin
TEDWA

Fastighetsunderhåll

Vi utför beställningsarbeten och kontraktbaserade längre serviceavtal som täcker

ytterområden
tekninskt underhåll
städtjänste
allmän renhållning av ytterområden

Vi utför service av vvs teknik, avloppsöppningar, rengöring av ventilationskanaler och värmeväxlare. Som underleverantörer för omfattande problem har vi ett stort nätverk av lokala sakkännande expertföretag.
Kiinteistöpalvelu Ted WallinTEDWA

Fastighetsunderhåll

Vi utför service av vvs teknik, avloppsöppningar, rengöring av ventilationskanaler och värmeväxlare. Som underleverantörer för omfattande problem har vi ett stort nätverk av lokala sakkännande expertföretag.

Välskötta och vackra ytterområden ger ökad trivsel för invånare och höjer bostadens värde. Sakligt utförd skötsel utgör också grunden för en tryggare omgivning.Kiinteistöpalvelu T. WallinKiinteistöpalvelu Ted WallinKiinteistöpalvelu Ted Wallin
TEDWA

Städtjänster

TEDWA ombesörjer en mångsidig och kvalitativ städning enligt kundens önskemål. vi städar hem, kontor, affärscentrum, metall- och livsmedelsindustri, produktionsanläggningar och övriga faciliteter. Till städtjänsterna kan man behändigt lägga till fastighetsservice, alla tjänster enligt kundens önskemål.

Städing ökar funktion och trivsel.

Vi sköter om en funktionerande helhet på kundens villkor. Vår proffesionella personal sköter alla kundens behov med omfattande erfarenhet. En vårdad omgivning är en förutsättning för ett gott första, ger mervärde för arbetet och en funktionerande dialog med kunden.

Vår serviceinriktade personal jobbar omsorgsfullt enligt överenskommen städplan för allas trivsel. Våra städtjänster ger ökad trivsel, säkerhet och en hälsosam omgivning. Vi fungerar ansvarsfullt, ekologiskt och punktligt, vår verksamhet baserar på hög kvalitet och nöjda kunder.

TEDWA

Dejour

Vår dejourering betjänar 24/7 på numret 0400 999 684 i brådskande fall. Övriga ärenden kan skickas ted@tedwa.fi eller genom kontaktblanketten. Alla önskemål och problem kan skickas 24/7.

Som brådskande ärenden görs t.ex. -

dörröppningar
värmeproblem
vattenläckage
nödutryckningar

Kiinteistöpalvelu Ted WallinKiinteistöpalvelu Ted WallinTEDWA

Fastighetsservice T. Wallin är ett professionellt bolag inom fastighetsskötsel och städning, grundat 1987. Vi är verksamma i Pargas och skärgården. Vi är här för att betjäna våra kunder och en levande skärgård 24/7.

TEDWA

ADRESS

TEDWA
Strandvägen 12
21600 Pargas

Telefon & E-post

+358404188872
julie@tedwa.fiJulie Wallin

Lämna tomt!