RKP EHDOKAS 2023

Kuka on Julie Wallin

Hieman kauempana saaristossa lepää saaristokaupunki Parainen. Parainen on monella tapaa hyvin erityinen paikka, mutta yhtä asiaa ei missään muussa kaupungissa ole... Siellä on syntynyt eräs Julie Wallin. Mutta kuka on tämä salaperäinen Julie, josta olemme mahdollisesti kuulleet? Haluaisin esitellä itseni.

Eräänä hyvin tavallisena kuulaana marraskuun päivänä 1999 synnyin tähän maailmaan. Pieni ja viaton sekä täysin tietämätön siitä, mitä elämä tuo tullessaan. Kasvoin Paraisilla ja elin hyvin tavanomaista pikkukaupungin elämää. Suoritin päiväkodin, esikoulun, ala-asteen ja ylä-asteen, jonka jälkeen hain Paraisten ruotsinkieliseen lukioon. Jatkoin lukio-opintojani vuodella, koska sain mahdollisuuden lähteä vaihto-opiskelijaksi Australiaan! Mahtavan opettavainen kokemus, josta tulen olemaan ikuisesti kiitollinen.

Julie Wallin
Julie Wallin
RKP EHDOKAS 2023

Kuka on Julie Wallin

Palattuani Suomeen aloin miettiä, mitä todella haluaisin tehdä ”isona”. Isäni ehdotti olisinko kiinnostunut seuraamaan hänen jalanjälkiään ja ottamaan haltuunsa hänen yrityksensä eli kokeilemaan uraa yrittäjänä. Aluksi nauroin ajatukselle ja sanoin, että hänen täytyy olla täysin hullu! Hetken mietittyäni päätin sanoa kyllä ja katsoa mihin tämäkin polku johtaa. Tämä on ollut paras valinta, jonka olen tähän mennessä tehnyt! Yrittäjyys johti siihen, että päätin opiskella lisää yrittämisestä ja taloudenhalinnasta. Opinnoistani ja isäni neuvoista sain todella hyvän pohjan yrityksen pyörittämiseen.

Julie Wallin
RKP EHDOKAS 2023

Kuka Julie Wallin

Yrittäjänä oleminen on haasteellista, mutta myös jännittävää, antoisaa ja välillä jopa varsinaista seikkailua. Liityin Länsi-Turunmaan Yrittäjien jäseneksi ja hyvin pian minulta kysyttiinkin jo, haluanko Länsi-Turunmaan Yrittäjien puheenjohtajaksi. Aluksi titteli kuulosti vähän pelottavalta, mutta harkittuani positiota - päätin hyväksyä tehtävän.

Nyt on kuitenkin seuraavan seikkailuni aika, mutta tämän seikkailun haluan jakaa kanssasi yhdessä! Haluaisin olla ehdokkaasi tulevissa eduskuntavaaleissa.

Julie Wallin
Julie WallinJulie Wallin

Julie WallinJulie Wallin
JULIE WALLIN

RKP EHDOKAS 2023

Julie Wallin, 23 vuotias nuori yrittäjä Paraisilta. Pyöritän Ab Tedwa Oy nimistä kiinteistöalan yritystä Paraisilla. Olen myös Länsi-Turunmaan Yrittäjien puheenjohtaja.

Minulla ei ole aikaisempaa poliittista taustaa, mutta mielestäni nuorilla pitäisi olla enemmän vaikutusvaltaa maamme asioihin. Eduskuntavaaleissa 2023 haluan erityisesti tuoda esille nuorten ääntä - en pelkää ottaa tilaa ja tulla kuulluksi!

"Sinä olet jotain uutta, äänestä jotain uutta!

RKP EDUSKUNTAVAALIEHDOKAS JULIE WALLINJulie Wallin
JULIE WALLIN

RKP EHDOKAS 2023

"Yrittäminen on kovaa työtä - Julie Wallin ohjaa esimerkillään koko Paraista eteenpäin ja tasoittaa yrittäjyyden tietä myös tuleville sukupolville."

- Mindy Parkkinen -Julie Wallin
Julie Wallin
FACEBOOK

Seuraa minua Facebookissa ja olet aina ajan tasalla tapahtumistani!Julie Wallin Facebook
Julie Wallin, 23 vuotias yrittäjä Paraisilta.
RKP eduskuntavaaliehdokas 2023!
Julie WallinJulie Wallin

Puhelin & Sähköposti

+358 40 418 8872
julie@tedwa.fi